Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/home/hreflang/domains/electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html:/tmp:/usr/share:/usr/local/share:/dev) in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-vietnam.php on line 3 Warning: include_once(/usr/home/hreflang/domains/electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php): Failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-vietnam.php on line 3 Warning: include_once(): Failed opening '../../electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-vietnam.php on line 3 Visum Vietnam aanvragen - eVisa voor Vietnam aanvragen| Visum Vietnam
visa Vietnam

Visum Vietnam aanvragen

Visum voor Vietnam aanvragen

eVisa Vietnam aanvragen - Vraag je E-visum voor Vietnam aan in 3 makkelijke stappen!

Visum Vietnam aanvragen

Vraag je E-visum voor Vietnam aan in 3 makkelijke stappen!

Wat is Vietnam e-visum?

Het E-visum is hoofdzakelijk de elektronische reisvergunning. Deze reistoestemming zal worden gegeven door de Vietnam regering. Dit visum is afgegeven in het PDF-formaat. Dit is gelijk aan een normaal visum. Maar het beste van dit visum is geen stempel op het paspoort. Het e-visum van Vietnam is het belangrijkste vereiste om een ingang aan Vietnam om deze redenen te maken:

 • Zakelijk reizen
 • Arbeid en werkgelegenheid
 • Investeringen
 • Officieel bezoek
 • Studie
 • Journalistiek
 • Vrienden of familieleden bezoeken
 • Officiële Jobs
 • Niet-gouvernementele Jobs
 • Culturele activiteit
 • Top
 • Andere werken
Het visum van Vietnam is hoofdzakelijk een eenmalige inreisvisum. Dit e-visum is eigenlijk geldig 30 lange dagen. Zo, zult u uw werk en werk binnen deze 30 dagen van beperking moeten doen. De 30 dagen zullen vanaf de voorgestelde datum van de toepassing beginnen. Dus, je Countdown zal beginnen vanaf de datum van toepassing. De kandidaten moeten de kopie van het e-visum te dragen op het moment van een verblijf in Vietnam. U zult het de hele tijd moeten dragen. U uw tijd besparen door het online proces voor het e-visum te voltooien. Dit visum is eenvoudig online toegepast. Dit visum is gekoppeld aan uw paspoortnummer. De gehele documentatie zal in de computer voor toekomstige vereisten worden bewaard. U hoeft niet te gaan om de stempel op paspoort te krijgen voor de reis.


Meld je online aan voor een eVisa
visum vietnam visum vietnam aanvragen
evisa Vietnam

De vereisten van visum voor Vietnam:

Er zijn sommige belangrijke dingen die u zou moeten moeten om het e-visum voor Vietnam te krijgen. Deze zijn allemaal zeer noodzakelijk. Dus, zult u deze dingen te verzamelen op het eerste. De visumvereisten voor Vietnam zijn als volgt:

U moet een paspoort nodig hebben met de validatie periode van zes maanden. U zult een e-mail identiteitskaart voor steun doeleinden moeten vereisen. U moet de geldige internationale credit-en Debit Card voor geld transactie nodig. U moet een foto in leesbare en acceptabele formaat nodig hebben voor de Passport data pagina. Hiervoor moet je een tijdelijk adres binnen Vietnam plaatsen. U zult in uw mening de data van uw in en uit Vietnam moeten houden. U zult ook alle details van in en uitpunten of luchthavens moeten controleren.

U zult deze stappen moeten volgen om een aanvraag voor e-visum te maken. Door deze stappen te volgen, u het visum voor Vietnam gemakkelijk worden. Deze zijn:
U zult de officiële website voor het e-visum voor Vietnam moeten openen om uw toepassing in proces te maken. U zult uw. jpg beeld van uw paspoortinformatie pagina en pasfoto eveneens moeten uploaden. U moet alle benodigde informatie invullen op uw Paspoort-informatie pagina. U zult ook moeten alle benodigde informatie over uw reis te zetten. Daarna dient u de betalingsoptie te voltooien met behulp van de genoemde betalingsmethoden. U krijgt de registratiecode na de betaling stap. U zult het codenummer voor toekomstig referentie moeten opslaan. Na het aanvragen van voor e-visum, zult u moeten wachten op drie werkdagen om het PDF-formaat van uw e-visum te krijgen.Voordelen van toegang tot de elektronische reistoestemming:


Er zijn zoveel voordelen die u genieten van het gebruik van de elektronische reistoestemming. Deze voordelen zijn als volgt:

U het aanvraagformulier invullen van al uw vereiste gegevens over online reizen. Je moet niet naar de ambassade om het hele aanvraagproces te voltooien. Als u het online proces voor e-visum voltooit, dan zou u niet de prijzen voor zegel op het tijdstip van aankomst op de luchthaven moeten betalen. U het e-visum gebruiken om een ingang aan Vietnam door de hulp van 28 verschillende havens te maken. U het PDF formaat van e-visum binnen drie opeenvolgende werkdagen na online toepassing krijgen. Met de hulp van e-visum, kan de reiziger gemakkelijk overslaan van de visum wachtrij op de aankomstlijn van de luchthaven en ga direct naar de grenslijn.

Het online sollicitatieproces is heel eenvoudig. U het van overal doen. Alles wat je nodig hebt alleen het apparaat en de internetverbinding om het online proces te voldoen. U uw online status eveneens controleren. Zo, maakt het online aanpassingsproces voor e-visum uw leven gemakkelijk en eenvoudig. De reiziger hoeft hiervoor niet naar de ambassade te gaan.