Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/home/hreflang/domains/electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html:/tmp:/usr/share:/usr/local/share:/dev) in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-sri-lanka.php on line 3 Warning: include_once(/usr/home/hreflang/domains/electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php): Failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-sri-lanka.php on line 3 Warning: include_once(): Failed opening '../../electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-sri-lanka.php on line 3 eVisa Sri Lanka aanvragen - Visum voor Sri Lanka aanvragen| Visum Sri Lanka
visa Sri Lanka

eVisa Sri Lanka aanvragen

Visum voor Sri Lanka aanvragen

eVisa Sri Lanka aanvragen - Vraag je E-visum voor Sri-Lanka aan in 3 makkelijke stappen!

eVisa Sri Lanka aanvragen

Vraag je E-visum voor Sri-Lanka aan in 3 makkelijke stappen!

Wat is visa voor Sri Lanka

Elektronische reistoestemming aan Sri Lanka

Inleiding

De buitenlandse burgers moeten een visum van Sri Lanka hebben alvorens zij reizen. De visumaanvraag moet worden ingevuld via online middelen voordat u reist, zodat de aanvragers de elektronische reistoestemming te verwerven via e-mail.

Wat is visa voor Sri Lanka

De in aanmerking komende buitenlanders van plan om het land te bezoeken voor een korte periode moeten gelden voor Sri Lanka ETA via online middelen. Elektronische reistoestemming kan worden vergeleken met het ESTA-systeem van de Verenigde Staten. Het werd gelanceerd in het jaar 2012 om te helpen versnellen het proces van het verwerven van een visum voor Sri Lanka.

Dit visum blijft geldig voor ten minste 30 dagen, indien van plan om te reizen voor zaken of toerisme of ten minste 2 dagen met het oog op doorvoer. Zodra u het land in het land, vóór het verstrijken van de ETA, kan de reiziger de geldigheid van het visum te verlengen voor extra van uiterste 6 maanden. De reizigers die Sri Lanka bezoeken voor een korte periode, afkomstig uit landen die niet in aanmerking komen voor de ETA, zullen naar verwachting een aanvraag doen bij de Ambassade van Sri Lanka of het consulaat alvorens de reis te beginnen. Dit is dus, Sri Lanka Business Visa, Sri Lanka toeristenvisum of een ander type visum, afhankelijk van het doel en de duur van uw reis.


Meld je online aan voor een eVisa
eVisa Sri Lanka aanvragen
visa Sri Lanka

Visumvereisten voor Sri Lanka

De volgende zijn enkele van de eisen die moeten worden vervuld met het oog op het verkrijgen van Sri Lanka visum.

  • -Men moet een burger van een bepaald land dat gerechtigd is om een ETA te beveiligen naar Sri Lanka.
  • -Het paspoort moet geldig zijn voor een periode van ten minste 6 maanden.
  • -U moet voor de ETA van Sri Lanka een aanvraag indienen door gebruik te maken van uw paspoort. Dit moet worden uitgevoerd met u als u reist naar Sri Lanka reden dat het visum kan worden toegewezen aan uw paspoort nummer.


Zodra alle nodige informatie is verstrekt voor de elektronische reisautorisatie visum. In het geval u een uitdaging, de ETA Sri Lanka zal u door het proces door het aanbieden van een aantal belangrijke details over alle spaties door middel van een beschrijving die u zal toelaten om de lege ruimtes te vullen met de juiste informatie.

Er is een website die is ontworpen voor particulieren die geen tijd hebben om het proces van toepassing op Sri Lanka te voltooien en ze willen een ETA te verkrijgen binnen een korte tijd. Het doel van Sri Lanka Travel Authorization is om de reizigers te voorzien van een efficiënte verwerking van de toepassing van Sri Lanka ETA en kunnen verwerven binnen een periode van 72 uur. Dit is gericht op het ervoor zorgen dat er minder tijd wordt besteed aan de verwerking.

Voordelen van het gebruik van elektronische reistoestemming


De uitvoering van de elektronische reistoestemming heeft een grote rol gespeeld in het maken van het gemakkelijk voor individuen om vooral naar Sri Lanka te reizen. Hun voordelen zijn niet alleen gebonden aan de overheidsinstellingen, maar ook, ze zijn zeer voordelig voor de reizigers. De volgende zijn de voordelen van het gebruik van elektronische reistoestemming.

-Bespaart tijd

Met de veel verbeterde en de gestroomlijnde grensovergang, reizigers verhuizen naar Sri Lanka voor het bedrijfsleven of het toerisme hebben alle redenen om te verhuizen. Ze zijn in staat om immigratiecontrole passeren zeer gemakkelijk en sneller. De grens officieren in staat zal zijn om aanzienlijke tijd te besparen, omdat zij zullen worden met een reeds vooraf gescreend reizigers.

-Verbeterde veiligheid

Aangezien de elektronische reistoestemming de veiligheids databases bevat, bijvoorbeeld het Interpol, SIS, EUROPOL, enz., helpt het de strijd tegen terrorisme en criminele activiteiten enorm. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat het zal heel gemakkelijk om de criminelen NAB door het gebruik van de kaart.

-Helpt bij het beteugelen van illegale migratie

Je beseft dat men misschien niet in staat zijn om te reizen naar Sri Lanka zonder de elektronische reistoestemming. Dit maakt het daarom zeer moeilijk om naar Sri Lanka te reizen omdat het een vereiste is.

-Hoog effectief bij grensbeheer

Een goed bijgewerkt grens systeem dat met de belangrijkste systemen rond de wereld coördineert. Hierdoor kunnen de grens ambtenaren gemakkelijk de beweging beheren. Dit stelt hen ook in staat om zich te concentreren op de kwesties van veiligheid.

Conclusie

De elektronische reistoestemming heeft sterk bijgedragen aan de verbetering van de veiligheid in Sri Lanka en tegelijkertijd het aanmoedigen van het toerisme. Tijdens de aanvraag voor de ETA, hoeft u niet noodzakelijkerwijs om jezelf te presenteren of een reisdocument te geven om een visumsticker te verkrijgen. De reden is dat de toepassing is online dus waardoor het handiger voor iedereen die overweegt reizen naar Sri Lanka gedaan.