Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/home/hreflang/domains/electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html:/tmp:/usr/share:/usr/local/share:/dev) in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-kambodsha.php on line 3 Warning: include_once(/usr/home/hreflang/domains/electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php): Failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-kambodsha.php on line 3 Warning: include_once(): Failed opening '../../electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-kambodsha.php on line 3 eVisa Cambodja aanvragen - Visum voor Cambodja aanvragen| Visum Cambodja
visa Myanmar
s

eVisa Cambodja aanvragen

Visum voor Cambodja aanvragen

eVisa Cambodja aanvragen - Vraag je E-visum voor Cambodja aan in 3 makkelijke stappen!

eVisa Cambodja aanvragen

Vraag je E-visum voor Cambodja aan in 3 makkelijke stappen!

Wat is het E-visum voor Cambodja

Voor u om naar Cambodja te reizen bent u vereist om een reisvisum en een paspoort te hebben. Om voor u om het visum van Cambodja te krijgen, bent u slechts vereist om gekleurde Foto's en een paspoort te hebben zodat u de reis toepassing verwerken. Het E-visum van Cambodja in een elektronisch vergunnings document dat door de overheid van Cambodja in formaat PDF wordt uitgegeven. Dit e-visum is statutair vereist dat om het even welke bezoekers om aan Cambodja en binnen hoofdzakelijk voor toeristische functies nodig hebben te reizen.

De normale Cambodja zaken en toeristenvisa vereisen om het even welke bezoeker aan opstelling bij de ambassade of een reisvisum krijgen zodra hij/zij bij de luchthaven aankomt. Nochtans, toen het visum van Cambodja werd geïntroduceerd heeft het mensen toegelaten om het volledige proces online en hun visa te doen die binnen 24 uren worden verwerkt.


Vraag een visum, eta, evisitor aan
eVisa Cambodia
evisa Cambodia

visa to Cambodia

evisa to Cambodia

De e-visumvereisten van Kambodja

 • Het visum van Cambodja e is hoofdzakelijk bedoeld voor reizigers die Cambodja voor kortstondige medische behandeling, het sightseeing, recreatie het bezoeken familie en vrienden kunnen wensen te bezoeken.
 • Elke onderdaan van een land kan aanvragen voor dit visum is het slechts een paar landen die zijn beperkt.
 • U dit visum slechts eenmaal gebruiken wanneer u Cambodja binnengaat en voor het geval dat u Cambodja voor de tweede keer wilt bezoeken dan u om een ander e-visum te verwerken.
 • Dit visum is geldig voor 3 maanden vanaf de dag van afgifte.
 • Als bezoeker, bent u verplicht om een maximum van 30 dagen te blijven vanaf het moment dat u in Cambodja.
 • Het paspoort van de aanvrager moet ten minste 6 maanden geldig zijn voordat het verstrijkt zodra u aankomt in Cambodja.
 • Het paspoort moet ten minste 2 blanco pagina's waar de immigratie zal ondertekenen zodra u aankomt in Cambodja.
 • Als aanvrager moet u beschikken over een retourticket, zodat u niet langer dan uw verblijf in Cambodja voor meer dan 30 dagen.
 • Hoe u voor het e-visum van Cambodja solliciteren
 • In het geval dat u wenst toe te passen voor het e-visum van Cambodja bezoek enkel de officiële website van het e-visum voor Cambodja. Vul een online aanvraagformulier in volgens de gegeven instructies. Zorg ervoor dat u Upload alle documenten die nodig zijn.
 • U dit e-visum ook toepassen door een e-visum app van Cambodja te downloaden gebruiken uw Androïde telefoon of iPhone van Apple.
 • Voordat u uw aanvraag in te dienen is het goed dat u alle informatie die hebben verstrekt om ervoor te zorgen dat het juist is te controleren. U moet ook de algemene voorwaarden lezen voordat u de overeenkomst ondertekent.
 • Wanneer u akkoord gaat met deze voorwaarden betekent dit dat u het ermee eens dat de informatie die u hebt ingevuld correct is.
 • odra u door met het vullen van uw gegevens bent u verondersteld om toepassing van 89 EUR onmiddellijk te betalen zodat u uw visum toestaan om worden verwerkt. (dit omvat de kosten van de immigratiedienst).
 • U de aanvraagkosten betalen via deze betalingsregelingen; Discover, American Express Card, Visa creditcard en Master Card. Zodra uw betaling is voltooid, ontvangt u een melding via uw e-mail. De visum goedkeuring vergt minstens 3 dagen wanneer u sommige kwesties hebt, maar normaal als u al uw Details correct vult zoals vereist u uw visum door e-mail binnen één bedrijfs werkdag krijgen. Aangezien uw toepassing wordt verwerkt is het mogelijk voor u om de status van uw toepassing online te controleren en sommige details te veranderen als u een fout maakte.
  Aangezien u op uw visum wacht om worden verwerkt is het goed dat u zorgvuldig de de toeristenvisum verwachtingen en bepalingen van Cambodja leest, zodat u vermijden hebbend om het even welke kwesties met de wettelijke organismen.



Voordelen van het e-visum voor Cambodja


1. u bent niet verplicht om de ambassade fysiek te bezoeken, zoals u aanvragen voor dit visum op elke plaats dat je zo lang hebt u toegang tot het internet. Via deze, u voorkomen dat lange wachtrijen op de luchthaven. Bovendien is dit proces goed-gepland, snel en veilig, daarom u uw visum ontvangen alvorens u Cambodja binnengaat.

2. u het e-visum zelfs sommige dagen toepassen alvorens u reist. In het geval u niet zeker bent over hoe u toepassen en krijg je visum u contact opnemen met de Customer Support Center voor hulp. Zij gebruiken een platform dat efficiënt is en vereist u niet om zo vele visumvereisten te hebben zodat uw e-visum Cambodja kan worden verwerkt.