Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/home/hreflang/domains/electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html:/tmp:/usr/share:/usr/local/share:/dev) in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-canada.php on line 3 Warning: include_once(/usr/home/hreflang/domains/electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php): Failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-canada.php on line 3 Warning: include_once(): Failed opening '../../electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-canada.php on line 3 eTA Canada aanvragen - visum nodig voor Canada | eTA Canada aanvragen - visum nodig voor Canada | eTA formulier online
visum canada aanvragen

eTA Canada aanvragen

Visum Canada aanvragen

Vraag een visa naar Canada aan in 3 makkelijke stappen!

eTA formulier Canada

ELECTRONIC TRAVEL AUTHORIZATION (ETA)

Meer informatie over eTA Canada

Een eTA is een fundamentele binnenkomst eis sinds 2016 voor mensen die van plan om Canada te bezoeken. Dit document is elektronisch gekoppeld aan een paspoort en is normaal geldig voor een periode van vijf jaar of tot de vervaltijd van uw paspoort. Dit document bedient verschillende doeleinden, zowel voor het bedrijfsleven, toerisme of doorvoer voor een periode van zes maanden.

Dit document bevestigt de geschiktheid van een persoon om dit land te bezoeken en het dient als een ontheffing document. Het document dient eigenlijk een bijna soortgelijk doel als een visum, maar dan, het verkrijgen van het is veel veel anders dan het verkrijgen van het visum velen van ons normaal weten. We kunnen het bekijken op deze manier, het verkrijgen van een visum is veel tijd in beslag ten opzichte van een ETA die meestal duurt minuten om een reactie voor hetzelfde.


Meld je online aan voor een eTA
eTA Canada
visa Canada

Wie heeft een Canadese eTA?

Dit document is niet noodzakelijkerwijs voor alle Canada bezoekers. Het beïnvloedt normaal bezoekers die naar dit land reizen gebruiken visum vrijgestelde Naties als bijvoorbeeld Australië, sommige Europese naties en Nieuw Zeeland dat zeer door het nieuwe verwerkingsproces voor hetzelfde zal worden beïnvloed. Voor de naties die niet zijn opgenomen in de Canadese visa waiver Agreements, zullen zij hun eisen niet beïnvloed door de verwerking van dit document voor hun reizen plannen om dit land.

Er zijn naties zoals de V.S. de van wie permanente ingezetenen of de burgers van het verwerven van dit document voor hen om aan de natie worden vrijgesteld te reizen. Als in het geval u een geldig paspoort met een Canadese reisvisum, hoeft u dit document niet nodig om Canada te bezoeken. Voor degenen die wensen te hebben, kunnen ze toepassen met behulp van het paspoort van de vrijgestelde visum natie.

Hoe een aanvraag voor een Canadese eTA

Het proces voor de toepassing van dit document is web-based, dit betekent dat alles recht van het invullen van uw aanvraag, het indienen van uw aanvraag helemaal aan het ontvangen van een vergunning voor een bezoek aan de natie is direct en rechttoe rechtaan. Mensen die zijn visum vrijgesteld zijn verplicht om toegang tot het burgerschap en immigratie website voor de natie om hun gegevens voor te leggen voor hetzelfde. Zodra een bepaalde aanvraag is goedgekeurd door de bevoegde autoriteiten, wordt de aanvrager onmiddellijk meegedeeld via de e-mail die werd aangegeven tijdens de aanvraagprocedure. Om het even welk bezoek aan de natie vereist een individu om een goedgekeurde eTA vóór het inschepen van een vliegtuig aan de natie te hebben. Iedereen zonder een dergelijk document zal helemaal niet worden toegestaan stap de natie op alle of zelfs aan boord, zelfs als de toepassing verwerking voor hetzelfde is nog steeds op.

De online toepassing eTA is eenvoudig, zult u eigenlijk als tien minuten uitgeven om het toe te passen. Voor het aanvragen van het document, moet u een paspoort, uw contactpersoon en reisgegevens samen met een debet of creditcard te betalen voor de vereiste vergoeding die normaalgesproken in rekening gebracht voor een aanvraag. Er is niemand vrijgesteld voor dit, alle leden om het land te bezoeken vereist een goedgekeurde eTA om voet in die natie te stappen. Na uitgifte is uw eTA geldig tot een periode van vijf jaar.

Iemand kan vragen of het document is vereist als in het geval de reiziger is gewoon passeren Canada zonder noodzakelijkerwijs te stoppen daar. Voor het geval dat u een burger van een natie bent die niet onder degenen is vermeld die de natie kunnen bezoeken, zult u automatisch een doorgangs visum vereisen om door de natie worden toegestaan te passeren. Het document is nodig, zelfs als u door te geven voor minder dan 48 uur, maar dan zul je niet in rekening worden gebracht toepassing van hetzelfde. Alles wat je nodig hebt is het invullen van uw aanvraagformulier en daar zult u aangeven dat het een visum transit. Voor degenen die zullen genieten van een visum vrijgesteld status en ze lijken een ETA nodig om te reizen naar deze natie, ze vereisen een ETA te passeren het land.

De burgers van Verenigde Staten kunnen niet of een ETA of een visum nodig hebben wanneer het reizen naar deze natie. Merk op dat u alleen mag aan boord van een Canada op basis van vliegtuigen als en slechts als uw eTA is goedgekeurd door de bevoegde autoriteiten. Dit wat zal dienen als een persoon die legaal is om te reizen naar dit land. Waarom moet je aarzelen? Maak een aanvraag voor u vandaag.