Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/home/hreflang/domains/electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php) is not within the allowed path(s): (/usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html:/tmp:/usr/share:/usr/local/share:/dev) in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-australia.php on line 3 Warning: include_once(/usr/home/hreflang/domains/electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php): Failed to open stream: Operation not permitted in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-australia.php on line 3 Warning: include_once(): Failed opening '../../electronicvisa24.com/public_html/core/functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /usr/home/hreflang/domains/visumelektronisch.nl/public_html/visa-australia.php on line 3 eTA Australia aanvragen - Visum voor Australie aanvragen| Visum Australië
eTA Australia aanvragen

eTA Australia aanvragen

evisitor Australia aanvragen

Vraag een visum aan in drie eenvoudige stappen

Visum voor Australie aanvragen

ELECTRONIC TRAVEL AUTHORIZATION (ETA)

Wat is eTA Australië?

Het systeem van de eTA is ingevoerd in Australië om het gemakkelijker maken voor reizigers naar het land binnen te komen door het koppelen van hun paspoorten elektronisch aan de autoriteiten op Australische luchthavens. De check-in medewerkers van Australische luchthavens zal uw visum te bevestigen aan Australië elektronisch als je hen bereiken via een Australië gebonden vlucht. De burgers van meer dan 50 landen kunnen van toepassing zijn voor de eTA Australië. De informatie die hieronder zal u toelaten om meer te weten over de Australische eTA samen met de Australische visumeisen meer op de voet.

De elektronische autoriteit van Australië u afreizen naar dit land, of u nu op een zakelijk bezoek of toeristisch bezoek, voor de korte termijn. U hoeft geen stempel of plak een visum label op uw paspoort of bezoek de Australische ambassade voor dit doel na het krijgen van een Australische eTA. De geldigheidsduur van een eTA-visum naar Australië is voor 12 maanden. Men kan reizen naar Australië meerdere malen tijdens deze periode, maar hij kan niet langer dan 3 maanden verblijf in een bezoek. .


Vraag een visum, eta, evisitor aan
Visum Australië
Visum Australië

Eisen van eTA Australië

De burgers van meer dan 50 landen kunnen van toepassing voor de eTA Australië door te voldoen aan de volgende eisen.

U moet beschikken over een paspoort met geldigheid voor meer dan 6 maanden het nummer van het paspoort waarop u zal reizen naar Australië als uw eTA zal worden gekoppeld aan dat nummer. U moet beschikken over een geldige creditcard of bankpas of een PayPal-rekening te betalen de vergoeding van de eTA Australië moet u opnieuw toe te passen voor de eTA als u hebt verloren, vervangen of gestolen uw paspoort na het krijgen van een eTA eenmaal. Als je 11 jaar oud en willen studeren nodigen een klaslokaal programma voor een periode van meer dan 4 weken dan zul je een x-ray onderzoek van de borst x-ray passeren voordat je begint met je studie

U worden bestraft of uw visum kan worden geannuleerd indien:
Je zal werken tijdens je verblijf in Australië bent u bezig met een opleiding of studieprogramma voor meer dan 3 maanden. Je hebt tuberculose tijdens het reizen en het aangaan van Australië heb je niet vertrokken, zelfs na het einde van uw visum geldigheid met strafrechtelijke kosten

Voordelen van eTAHoofdzakelijk zijn er drie voordelen van het gebruiken van eTA visum als:

Geld besparen: u besparen veel geld besteed aan reizen en het doorsturen van documenten van de plaats van de aanvrager naar de Ambassade van het betrokken land door het aanvragen van een eTA voor Australië of voor een ander land. In het eTA-systeem, kunnen alle benodigde documenten worden verstuurd naar de autoriteiten binnen een paar minuten via het Internet na het scannen van hen. Bovendien u een antwoord op uw aanvraag ontvangen in minder dan 24 uur na het aanvragen van een eTA.

Tijd efficiënt: traditioneel was het walgelijk voor de aanvragers om veel informatie te vervullen in het aanvraagformulier voor het visum naar Australië. Het was ook frustrerend voor de autoriteiten om die informatie te controleren en te verwerken aangezien het een zeer tijdrovende procedure was. De invoering van de eTA heeft het hele proces zeer eenvoudig en snel als vandaag u goedkeuring krijgen voor uw Australië eTA binnen 24 uur na de toepassing van visa naar Australië online.

Inkomsten booster: het is bewezen door middel van verschillende studies dat de invoering van de eTA is toegenomen de inkomsten van de regeringen. De meesten van hen zijn begonnen met het opladen van een extra vergoeding voor de verwerking van online applicaties zoals ze hebben ter dekking van de operationele en onderhoudskosten voor het portaal ze gebruiken voor dit doel. Het merendeel van de landen zijn het opladen van ongeveer 20% meer vergoeding voor de verwerking van aanvragen voor online visum naar Australië of enig ander land. Het gemak van het krijgen van de eTA snel en gemakkelijk is ook toegenomen het aantal toeristen reizen over de hele wereld. Het is geopenbaard door middel van verschillende rapporten dat het aantal mensen die reizen over de hele wereld is toegenomen met 15-20% in de afgelopen jaren. Ze hebben ook ingediend dat de eTA heeft ook bewezen gunstig te zijn voor de economieën van bepaalde landen als mensen een bezoek aan de eTA zijn uitgeven 15% meer dan de mensen die een bezoek op de traditionele visum.